Drukwerk

Eén druk op de knop en alles tussen opdruk en afdruk wordt voor u geregeld. Makkelijk en super snel. Verzorgde bedrijfscommunicatie, opvallende buitenreclame of een toffe foto op canvas.

Visitekaartjes, briefpapier en brochures. RODI drukwerk geeft kleur aan uw bedrijfsidentiteit. Met de adviezen en ondersteuning van ons team vloeit de inkt altijd op de juite manier uit de toners: treffend, onderscheidend en stijlvol.

`Maakt u zich niet druk, wij drukken het voor u!`

De professionele printers staan niet alleen klaar voor grote bedrijven, ook voor particulieren steken wij de handen uit de mouwen. Heeft u een onvergetelijk moment op de gevoelige plaat vastgelegd? Wij bedrukken kussens, bekers en posters met uw magische moment.
Ook voor geboortekaartjes en rouwkaarten kunt u rekenen op een snelle en professionele levering.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden? Druk hier.

Huisstijl

De eerste indruk: u krijgt maar één kans. Met een huisstijl ontwikkelt door ons team heeft u een tweede kans ook echt niet nodig. Uw identiteit en uitstraling zijn puur onderscheidend! Wij stylen uw huisstijl.

Een logo, het lettertype, de kleurstelling, het beeldmateriaal: alles in balans. U springt in het oog, de mensen staan stil en vallen voor uw uitgedragen kernwaarden. Uw verhaal vertellen in twee seconden, dat is precies wat een huisstijl moet doen.

`Tijd voor een onderscheidende identiteit, een stijlvolle huisstijl.`

Uw huisstijl houdt u niet binnenshuis, die moet naar buiten. Dat doet u door gebruik te maken van producten als visitekaartjes, briefpapier, vlaggen en relatiegeschenken. U vraagt, wij drukken!

Meer weten over het ontwikkelen van een speciale huisstijl? We zijn thuis en onze deuren staan altijd voor u open.

Promotie

Staat er een grote beurs voor de deur? Heeft u een belangrijke presentatie? Wij helpen u met uw promotie. Onze samenwerking zorgt ervoor dat u ònder de aandacht komt, zodat u uiteindelijk bòven komt drijven.

Flyers, folders, kranten, banners: wees uw concurrentie zevenmijlslaars-stappen voor. U valt op en uw concurrentie valt af. Samen met u stippelen we een plan uit waarbij de beste middelen worden ingezet om uw actie, evenement, product of dienst bekend te maken.

`Blijf hangen op het netvlies van uw klanten.’

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat promotie voor uw bedrijf kan doen? Bereik uw doelgroep en bevorder uw bedrijfsresultaten.

Bestellen

Kwaliteit, snelheid en persoonlijk advies
Wij staan garant voor eerste klas drukwerk. Ons aanbod aan drukwerk kent geen beperkingen, voor elk idee volgt een passende oplossing. Omdat wij ervaren ontwerpers in huis hebben kunnen wij het hele proces van ontwerp tot levering voor u verzorgen. Wij doen dat stapje extra voor u!

Verzorgde bedrijfscommunicatie, opvallende buitenreclame of een toffe foto op canvas. Visitekaartjes, briefpapier en brochures. RODI drukwerk geeft kleur aan uw bedrijfsidentiteit. Met de adviezen en ondersteuning van  onze professionals vloeit de inkt altijd op de juiste manier uit de toners: treffend, onderscheidend en stijlvol.

Voordelig en snel
Je kan het zo moeilijk maken als je wilt. Wij houden het graag makkelijk: alles kan bij ons geprint worden. Van briefpapier tot visitekaartjes, van sleutelhangers tot koffiemokken, van vlaggen tot spandoeken, van reclameborden tot folders, van congresmappen tot schrijfblokken. Roept u maar!

De voordelige tarieven zorgen dat het nooit in de papieren loopt.

Studenten

Plastificeren, afdrukken, bedrukken en printen: RODI drukwerk is cum-laude afgestudeerd. Heeft u een thesis, scriptie, portfolio of essay dat moet worden afgedrukt? Simpel, schakel onze adviseurs in voor afwijkende wensen.

De spanning stijgt, de deadline komt steeds dichterbij en u zoekt op de valreep nog een adres waar ze kwalitatief hoogwaardig drukwerk leveren. Dan komt u logischerwijs bij ons uit. Perfecte prints, speciale studententarieven en zo gepiept!

`Een spoedklus? Kom maar door.`

Al jarenlang verzorgen wij het drukwerk voor de grotere studentenverenigingen in Delft en omstreken. Wij zijn bekend met de wensen en behoeften van studenten: drukwerk moet voordelig en goed zijn!

Heeft u vragen?
Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Of bel naar 015 214 39 12.


Team RODI Drukwerk