Uitgeverij

Papier blijft altijd bestaan. Men wilt de letters kunnen voelen, de inkt ruiken en de bladzijden horen kraken. Papier en inkt zorgen voor een directe verbinding tussen u en de actualiteiten in Delft en omstreken.

Al ruim 25 jaar is RODI media zh de uitgever van diverse huis-aan-huiskranten. De wekelijkse uitgave van Delft op Zondag is de bekendste krant. Logisch… deze krant staat boordevol zelf geschreven artikelen en relevante advertenties. Onze redactie klimt graag in de pen om iedere week weer zo’n 83.500 huishoudens op de hoogte te stellen van het laatste nieuws.

`Altijd vers van de pers.`

RODI media zh geeft ook met grote regelmaat speciale kranten uit. 'Naar Delft', 'Varend Corso', 'Donkere Dagen van Delft' … Ga lekker zitten in uw luie stoel en wordt verrast door het nieuws, letterlijk!

Zelf een krant uitgeven of bent u benieuwd naar de advertentiemogelijkheden? Wij verzorgen met plezier uw krantenkoppen.

Delft op Zondag
Lokaal betrokken sinds 1992!

De huis-aan-huiskranten zijn voor heel veel Nederlanders nog steeds de voornaamste bron van informatie over zaken die spelen in hun omgeving. Dé gratis familiekrant Delft op Zondag is al ruim 30 jaar hét nieuwsblad in de regio.

Delft op Zondag
Het is dik, actueel, kleurrijk en verschijnt bij 83.500 huishoudens in Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Ypenburg, deel Rijswijk, Rijswijk Buiten, Sion en ‘t Haantje.

Delft op Zondag is een begrip in de regio.
Ieder weekend ploft Delft op Zondag weer op de mat. Elke letter, alinea en advertentie wordt nauwkeurig bestudeerd door onze trouwe lezers.

Een hoge oplage, een goede leesdichtheid en een strakke bezorging.
De kracht van Delft op Zondag is het hechte team dat wekelijks hard werkt om weer een topkrant te maken. Sinds 1992 zijn de redactie, het bezorgteam en de media-adviseurs vol overgave bezig met inhoudelijk sterke artikelen en waardevolle advertenties.

Adverteer daarom huis-aan-huis bij RODI media zh en bereik optimaal de lezers in een oplage van 83.500 exemplaren. Merk het effect want de gratis krant blijft de belangrijkste bron voor lokaal nieuws. Iedere ambitieuze ondernemer zoekt naar kansen om te groeien en wil zichtbaar zijn op het juiste moment bij de juiste doelgroep. Maar waar haalt u de tijd en kennis vandaan om dit op een professionele manier voor elkaar te krijgen? Laat RODI u helpen!

Benut de kracht van crossmedia
Combineer de kracht van online én offline media, dit is de ideale combinatie. Maak gebruik van het grote bereik en de impact van ons goed gelezen huis-aan-huis blad en magazines. Online valt u op via display advertising op delftopzondag.nl. Vertel vervolgens uw unieke verhaal of zoom in op uitdagingen van uw doelgroep via een advertorial of een branded content campagne. Wij helpen u bij het creëren van een grotere lokale naamsbekendheid zodat potentiële klanten u weten te vinden en overgaan tot actie!

ONZE 5 KERNWAARDEN
• Trots op de lokale samenleving en lokale communicatie
• Creatie en distributie van unieke en relevante content
• Focus op lokale verhalen, initiatieven en ondernemers
• Onze volledige inzet om uw campagne nog beter te laten renderen
• Innovatief in klantgerichte oplossingen

Naar Delft

De stad Delft, de parel aan de Schie, heeft veel te bieden. Verhelderende geschiedenis, het gevarieerde winkelaanbod en gezellige activiteiten… allemaal netjes op een inspirerende rij. De special ´Naar Delft´ verschijnt in de bijzonder grote oplage van 133.345 exemplaren.

Deze regionaal wereldberoemde special verschijnt drie keer per jaar in een zeer groot verspreidingsgebied. Wateringen, Poeldijk, Kwintsheul, Naaldwijk, Honselersdijk, De Lier, Maasdijk, Schiedam, Rijswijk, Leidschendam/Voorburg, Leidsenhage, Leidschenveen, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Sion, 't Haantje De invloed en aantrekkingskracht van Delft reiken tot in de gehele regio.

Feitjes
• 133.345 exemplaren
• 30.000 unieke bezoekers per maand
• Gratis huis-aan-huis krantenmagazine
• Schoongesneden bewaarexemplaar
• Seizoensgebonden redactiepagina’s
• 60 grams verbeterd wit papier
• Permanent online leesbaar

Eigen krant of Magazine maken

Een eigen uitgave, een droom van veel bedrijven, organisaties en instellingen. Een bewaarexemplaar dat speciaal is opgemaakt en ingericht zoals u dat wilt. Uw eigen krant, tijdschrift, magazine: de hoogste kwaliteit tegen de laagste tarieven.

Wij ondersteunen u het gehele proces, van A tot Zorgvuldige bezorging! Vormgevers, redacteuren, fotografen: er staat een heel team voor u in de startblokken. Zelfs met de verkoop van advertenties kunnen we u helpen. Ervaring is er immers om te gebruiken.

‘Van tijdloze tijdschriften tot glossy magazines.’

Bestaat uw bedrijf 20 jaar? Of heeft u een nieuw bedrijfspand en wilt u dit breed kenbaar maken? Maak samen met ons een magnifiek magazine of een kleurrijke krant.

Unieke vacature plaatsing

Op zoek naar personeel? Kijk niet verder, wij helpen u! Breng je vacature onder de aandacht zowel online én offline en gebruik de kracht van onze media. Combineer de huis-aan-huiskrant Delft op Zondag, met Facebook, Instagram en laat zo je vacature extra opvallen! Bereik jouw doelgroep, vergroot naamsbekendheid en genereer leads.

Bereik van uw vacature:
• 83.500 brievenbussen
• 225.000 lezers
• 27.000 unieke online bezoekers per maand

De kosten voor het plaatsen van uw vacature op Facebook en Instagram nemen wij voor onze rekening!
Wilt u een vacature plaatsen? Vraag dan gerust een offerte aan.

Heeft u vragen?
Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Of bel naar 015 214 39 12.


Team RODI Uitgeverij