Glasfolies

De geheimen van glasfolies zijn niet voor iedereen doorzichtig. Voor RODI Glasfolies zo helder als water. De folies voor zowel glas als kunststof zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar hebben ook verschillende praktische voordelen. Denk aan zonwerende folie, privacy folie en veiligheidsfolie.

Helder en vakkundig advies, daar kunt u van op aan. RODI Glasfolies werkt met kwaliteit en service als sleutelwoorden. En ook hier nemen we het gehele traject voor u uit handen: van het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing.

`Vraag eens een offerte aan… daarin zijn wij geheel transparant.´

Niet direct om de hoek? Geen enkel probleem. RODI Glasfolies verzorgt de plaatsing van alle glasfolies door heel Nederland.

Zonwerende glasfolies

Een prettig binnenklimaat, onderhoudsvrij en met uw eigen herkenbare huisstijl: RODI Glasfolies biedt u met de zonwerende glasfolies de perfecte oplossing voor de interne klimaat- en lichtproblemen. Maak een einde aan de benauwde werkvloer, schitteringen op uw beeldscherm en hoge energiekosten.

Door de gemetalliseerde laag op onze zonwerende glasfolies wordt tot ongeveer 79% van de zonnewarmte tegengehouden. Hierdoor verlaagt u de kosten van uw airconditioning; dat ziet u terug onder de streep. U kunt de folies samen met onze vakmensen geheel naar wens ontwerpen. Zo zijn de folies van RODI Glasfolies niet alleen praktisch en economisch van waarde, maar zorgen ze ook voor diverse visuele mogelijkheden.

´Duurzaam, praktisch, economisch en esthetisch… wat wilt u nog meer?´

De voordelen van zonwerende glasfolies op een rijtje:

● Tot 79 procent warmte-werend. ● Filtert het licht en de uv-straling. ● Verlaagt de energiekosten. ● Onderhoudsvrij.

Inbraakwerende glasfolies

Gooit u net iets te enthousiast de deur dicht? Geen paniek, de splinters vliegen niet meer in de rondte. Ook inbrekers blijven buiten de deur: uw ruiten zijn met deze folie tot 20 keer sterker. Eén laag folie en ongewenste gevaarlijke situaties zijn verleden tijd.

Glassplinters en scherven kunt u missen als kiespijn, zeker wanneer u kleine kinderen heeft of in een steriele omgeving werkt. Onze gecertificeerde folies zorgen ervoor dat de gebroken ruit gewoon in het kozijn blijft zitten en de splinters blijven plakken.

´Scherven brengen geluk, maar ook een hoop ellende.´

Door de kracht van de veiligheidsfolie valt ook een ingeslagen ruit niet uit elkaar. Inbrekers stappen dus niet zomaar 1,2,3 naar binnen. Zo maakt u van uw gewone glas, inbraakwerend glas.

Privacy folie

Simpel: gewoon net dat beetje privacy dat u nodig heeft. Zonder daglicht en uw eigen (uit)zicht te verliezen, creëren de privacy glasfolies een veilige en prettige omgeving. Zo zien iets te nieuwsgierige passanten niet wat voor kostbaarheden u in uw pand heeft staan en geeft u ook uw ´beroepsgeheimen´ niet prijs.

´Het zorgt voor een gerust gevoel. Niet dat u wat te verbergen heeft natuurlijk…´

U wilt wél privacy, maar ook herkenbaar blijven? Geen probleem. RODI Glasfolies gaat voor u aan de slag en snijdt zeer gedetailleerd uw bedrijfslogo of huisnummer uit de folie. Dat kan ook bij de speciale ´one way vision´ folie. Bij toepassing van deze folie kunt u wel naar buiten kijken, maar worden ongewenste blikken naar binnen voorkomen.

Decoratieve folie

Het oog wilt ook wat. Daarom creëert u met onze decoratieve folies de creatieve, persoonlijke en professionele uitstraling die bij u of uw bedrijf past. RODI Glasfolies denkt graag mee over het ontwerp dat het beste aansluit bij uw interieur. En hoe mooi is het om de huisstijl van uw bedrijf door te trekken in het exterieur?

Uw gehele huis heeft u natuurlijk naar persoonlijke smaak ingericht. Dan verdienen ook uw ramen een originele touch. Onze DTP-afdeling maakt het ontwerp waar u nou net wél op zit te wachten: persoonlijk en uniek.

´De hoogste tijd om uit te dragen en uit te dagen.´

De raampartijen van kantoren en bedrijfspanden bieden uitstekende promotiemogelijkheden en zijn een ideaal middel voor reclame uitingen. Zo voert u uw huisstijl honderd procent door, geeft u kenbaarheid aan de kernwaarden van het bedrijf of schreeuwt u speciale acties van de daken.

UV-werende folies

Natuurlijk, ruiten moeten veel licht doorlaten. Natuurlijk, helderheid en transparantie zijn een must. Maar grote hoeveelheden licht kennen ook nadelen; de ultraviolet straling is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor 90% van de verkleuring van alle materialen. Dat lossen wij voor u op.

RODI Glasfolies plaatst met grote precisie de uv-werende folies op uw ramen. Deze folies houden de ultraviolet straling tot een indrukwekkende 99% tegen. Dat vertraagt de verkleuring van uw kostbare meubels, producten en kunstwerken enorm.

´Ideaal voor etalages en musea.´

De bijna onzichtbare glasfolie is een duurzame en eenmalige investering. Met deze onderhoudsvrije oplossing bespaart u op vervanging en hoge afschrijvingskosten.

Heeft u vragen?
Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Of bel naar 015 214 39 12.


Team RODI Glasfolies