OVER ONS

Nostalgie houden we hoog in het vaandel, maar ook vooruitstrevend zijn is een must.

VOEL JE THUIS BIJ RODI!

RODI media zh kent vele disciplines. Uitgeverij, Verspreiding, Sign & Print, Glasfolies en Drukwerk bevinden zich onder één dak. Sinds jaar en dag verzorgen wij voor zowel kleine als grote bedrijven, maar ook particulieren de meest uiteenlopende opdrachten door de hele Benelux.

Wie zijn wij?

DE APPEL VALT NIET VER VAN DE BOOM

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Bram jr. en Denise, broer en zus, en staan samen aan het roer van RODI Media zh. RODI Media kent vele disciplines. Uitgeverij, Verspreiding, Sign & Print, Glasfolies en Drukwerk. Doordat deze disciplines zich samen onder één dak bevinden heeft het bedrijf zich in de laatste 30 jaar ontwikkeld tot een waar crossmediabedrijf.

Ondernemen is ons met de paplepel ingegoten. Altijd mee naar de supermarkt van onze opa in de Ternatestraat in Delft waar ook de hele familie werkte, waar alle kleinkinderen mee naar toe gingen na school en waar samenwerken en samenleven heel goed samen ging. Een echte buurtwinkel waar voor de buurtgenoten een luisterend oor werd geboden en ‘je thuis voelen’ , service en kwaliteit centraal stond.

Niet gek is het dus dat wij de bovenstaande normen en waarden ook anno 2022 doorzetten in ons bedrijf. We zeggen wel eens: ‘We zijn net een buurthuis’, dit is heel positief natuurlijk. Iedereen is welkom, al is het voor een simpel advies, een mooie opdracht of herinneringen ophalen. Want vele klanten van RODI of lezers van onze gratis familiekrant Delft op Zondag kennen onze familie al heel lang. Je kunt je dus voorstellen dat er regelmatig leuke verhalen worden verteld.

Onze vader heeft RODI Media zh 30 jaar geleden opgestart. Wij weten niet beter. ‘De zaak’ is een belangrijk onderdeel in ons gezin. Het is mooi om te zien dat de geschiedenis zich herhaalt. Binnen RODI Media zh werken een aantal familieleden en veel personeel werkt al heel wat jaren bij ons. We zijn echt een familiebedrijf in hart en nieren. Nu Bram sr. het bedrijf aan ons heeft overgedragen zetten we met trots het werk van onze vader voort maar wel met onze eigen visie erin verwerkt. We hebben zin in de toekomst!

De koffie staat klaar

Bram jr. en Denise