Verspreiding

RODI Verspreiding weet al jarenlang de juiste brievenbussen te vinden. Wij garanderen een hoge kwaliteit huis-aan-huisbezorging en werken samen met bekende verspreidings-organisaties. Zo valt uw folder of flyer al snel bij meer dan 1 miljoen adressen op de deurmat.

Wij kunnen zoveel woorden gebruiken om de kwaliteit van onze bezorging te duiden, maar voor nu laten we de cijfers even spreken:

- 700 eigen bezorgers in dienst
- 18 chauffeurs op de weg
- 2 keer per week verspreiding-controles

`Uw bezorging is onze zorg… dat is dan weer één zorg minder voor u.`

Meer weten over de verspreiding van uw drukwerk? Wij bezorgen u een duidelijk en overzichtelijk antwoord op uw vragen.

Verspreidingsgebied

Uw folder, flyer of krant zorgvuldig laten bezorgen doet u met RODI Verspreiding. Wij bereiken ruim 83.500 brievenbussen en gaan (be)zorgvuldig te werk. Spread the word.

RODI Verspreiding werkt nauw samen met andere bekende verspreidingsorganisaties. Op deze manier bereiken onze bezorgers alle uithoeken van Nederland. Van Leeuwarden tot Maastricht, van Groningen tot Middelburg.

`Zorgeloos uw bezorging uit handen geven.`

In elk verspreidingsgebied wordt samengewerkt met de beste professionals. Zo garanderen we efficiëntie en een zorgvuldige bezorging. Alle bezorgers steken thuis netjes uw drukwerk in onze goed gelezen kranten en gaan op weg naar uw doelgroep. Zo wordt al uw drukwerk bij de mensen thuisbezorgd.

Meer weten over alle mogelijke verspreidingsgebieden? Samen met u bereiken we de brievenbussen die u voor ogen heeft.

Aanleverspecificaties

De aanleverspecificaties van RODI Verspreiding zijn helder en overzichtelijk. Zo kunnen we samen met u snel en efficiënt aan de slag. Onderstaand treft u de aanlever deadlines. Heeft u meer vragen en/of wensen, dan bespreken we ze graag met u: persoonlijkheid is onze kracht.

Uw drukwerk op woensdag mee verspreiden met de Telstar of Eendracht? Dan ontvangen wij graag op maandag voor 12.00 uur uw drukwerk.

Uw drukwerk in het weekend mee verspreiden met Delft op Zondag? Dan ontvangen wij graag op woensdag voor 12.00 uur uw drukwerk.

`Bezorging met RODI Verspreiding? Zorgvuldig en doelgericht.`

Heeft u vragen over de aanlevering en verspreiding van uw drukwerk? RODI Verspreiding heeft de antwoorden en bezorgt uw drukwerk bij de mensen thuis.

Drukwerk totaalpakket

Geen enkele reden om u nog druk te maken, dit is totale ontzorging. Van uw eerste ongrijpbare idee, tot aan uw drukwerk op duizenden eettafels. Door de totaalpakketten van RODI Verspreiding houdt u tijd over voor het werk waar u écht goed in bent.

Onze ontwerpers visualiseren uw idee, onze printers gaan aan het werk en samen kiezen we het perfecte verspreidingsgebied. Door het gebruik van totaalpakketten gaan we snel en efficiënt voor u aan het werk.

´De alles-in-één-service voor uw drukwerk.´

De koffie staat klaar, de thee is heet. Bespreek samen met onze ontwerpers en media-adviseurs al uw mogelijkheden. Wij hebben een luisterend oor en een kritische blik, gestoeld op jarenlange ervaring. Letters zijn mooi, maar cijfers zijn ook niet onbelangrijk. Daarom is een drukwerk totaalpakket al te realiseren vanaf 150 euro. Even recapituleren: snel, efficiënt, compleet en betaalbaar.

Bezorgers portaal

Gemakkelijk je gegevens aanpassen of je vakantie doorgeven

Heb je een niet telefoon nummer of ga je op vakantie? Geef dit dan gemakkelijk door via het bezorgers portaal.

Heeft u vragen?
Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Of bel naar 015 214 39 12.


Team RODI verspreiding