Voel je thuis bij RODI!

Zien en gezien worden bij Van Der Leeuw Optiek

Klant sinds 

1992


In een historisch pand op de hoek van de Koornmarkt prijkt het bedrijf van Rob van der Leeuw. De term ‘brillenwinkel’ dekt de lading niet. Ja, Van der Leeuw Optiek verkoopt brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Maar daarnaast verzorgt de firma oogmetingen en -screenings, slijpt het zijn eigen lenzen en biedt het een voortraject voor een eventuele ooglasering. Alles in het bedrijf laat zich samenvatten in vier kernwaarden.

Gezondheid
Slecht zien is meer dan een kwaaltje. Sinds de oprichting in 1968 streeft Van der Leeuw naar bewustwording van het belang van een goed gezichtsvermogen en het voorkomen of vroegtijdig opsporen van aandoeningen van de ogen. Behalve aan die van de klant, hecht de opticien veel waarde aan de gezondheid van zijn team: ‘We bieden onze medewerkers een veilige en tegelijk uitdagende werkomgeving aan en zorgen ervoor dat het werk goed te combineren is met hun gezinnen.’ 

Comfort & gemak
Een goede bril uitzoeken, daar moet je de rust voor hebben. In de spectaculaire, moderne winkel lukt dat vanzelf. Het personeel neemt alle tijd voor de klanten en zorgt voor maatwerk, een vlotte levering en schappelijke prijzen.

‘Voor ons werkt het heel fijn dat wij voor onze bedrijven snel en professioneel kunnen schakelen en dat kan RODI ons bieden met al hun diensten.’ 

Innovatie
Alleen het beste is goed genoeg voor je ogen, dus Van der Leeuw gebruikt de meest vooruitstrevende apparatuur en de beste producten. De medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vak en geven deskundig advies, of je nu een nieuwe bril wilt of een ooglasering overweegt.

Stijl
De hele huisstijl van Van der Leeuw heeft de wauw-factor. RODI media is trots om aan die sfeer van exclusiviteit bij te mogen dragen. Rob van der Leeuw is al sinds 1992 een trouwe klant van RODI media zh. 

RODI media zh verzorgt al jaar en dag voor Van der Leeuw Optiek, Van der Leeuw Horen en Dijck2 de raambestickering, gevelreclame, indoor signing, folders,  A0 sandwichborden langs de hoofdwegen in Delft,  advertenties in dé gratis familiekrant Delft op Zondag en Naar Delft krantenmagazine.